Afspraak maken

Online afspraak maken

Afspraak online maken

Consultatie

Tijdens een consultatie van een kwartier nemen we de tijd om één medisch probleem te bespreken en te onderzoeken. Zo kunnen we het probleem voldoende uitgebreid te verkennen.

We willen u graag goed informeren en begeleiden, dat hoort bij een degelijk medisch advies. Indien u meerdere problemen wenst te bespreken met uw arts, maakt u daarvoor best een aparte afspraak. Zo nodig kan u samen met uw arts een planning maken waarin uw verschillende vragen aan bod kunnen komen. Bedankt voor uw medewerking.

Telefonisch afspraak maken

013/30.80.81

Indien het voor u niet mogelijk is om online een afspraak te maken, kan u telefonisch contact opnemen bij voorkeur tussen 9u en 11u en tussen 12u en 12u30.

Katleen, onze secretaresse, zal dan samen met u een afspraak inplannen.
Indien er afstemming nodig is met een arts, kan u tijdens het belmoment tussen 13u en 13u30 bellen.

Huisbezoek

Kom bij voorkeur naar de praktijk. Daar hebben we alles bij de hand voor de beste medische zorg. Als u zich omwille van ziekte niet kan verplaatsen, bel dan bij voorkeur voor 10u om een huisbezoek af te spreken.

Huisbezoeken worden enkel afgelegd binnen een straal van 3 km rondom de praktijk.

Beluur

Voor korte medische vragen of voor het opvragen van een resultaat kan u dagelijks telefonisch terecht van 13u tot 13u30.
Op deze manier proberen we het aantal telefoontjes tijdens de raadpleging te beperken.

Dringend

Voor dringende hulp (snijwonde, valpartij, plotse hevige pijn,...) kan u terecht in de praktijk tussen 9u en 19u.
We helpen u zo snel mogelijk verder. We zijn bereikbaar op het gewone telefoonnummer: 013 30 80 81

Tussen 19u en 8u en in het weekend kan u terecht bij de dokter van wacht: 1733

Nieuwe patiënt

Bent u een nieuwe patiënt in onze praktijk? Om goed op de hoogte te zijn van uw medische gezondheid,
willen we u vriendelijk vragen volgende vragenlijst ingevuld mee te brengen naar de consultatie.

Bij de eerste consultatie zullen we uw medisch dossier overlopen alsook uw dossier bij uw vorige huisarts opvragen. Om te vermijden dat resultaten van consultaties in het ziekenhuis bij uw vorige huisarts terecht komen, dient u één van onze artsen op te geven als uw nieuwe huisarts. Dit kan telefonisch via het onthaal van AZ Diest: 013 35 40 11.

Invullijst medische voorgeschiedenis

Afhalen van brieven of documenten

Wanneer uw huisarts u verwijst voor verder onderzoek naar een specialist, maakt zij een verwijsbrief met de relevante gegevens uit het onderzoek en uw voorgeschiedenis. Deze verwijsbrief kan u terugvinden in het houten bakje links van de inkomdeur. Opgepast! Wil u zelf een brief afgeven aan de dokter, deponeer deze in de zwarte brievenbus aan de inkom van de praktijk.

Werd u gevraagd om een urine- of stoelgangsstaal te komen deponeren, dan stopt u deze in de labo-bak dat zich onder het houten bakje bevindt.

Vertegenwoordigers

Wij wensen geen medisch vertegenwoordigers te ontvangen.